Konference med overnatning i Nordsjælland

Bautahøj Kursuscenter er hjem for alle typer af konferencer og kurser. Vi tilbyder eksempelvis konceptet konferencedøgn, der indebærer alt, hvad I skal bruge i form af forplejning, overnatning og faciliteter til afslapning efter en lang konferencedag.

Vi stiller alt nødvendigt AV- og IT-udstyr til rådighed, så dagen kan forløbe let. Derudover har I mulighed for at gøre brug af vores fitnesscenter, smukke naturomgivelser, vinkælder og meget mere, når arbejdsdagen er slut.

Prisen for et konferencedøgn

Konferencedøgn hos os findes i to forskellige typer:

• Vores udlejning af lokale til en konference på et enkelt døgn koster fra 2400 kr. inkl. moms pr. person. Her indgår morgenmad, frokostbuffet og to-retters middag på førstedagen samt morgenbuffet på andendagen. Derudover indgår overnatning i enkeltværelse og eftermiddagskaffe og kage.

• Leje af konferencedøgn til halvandet døgn indebærer foruden ovenstående endnu en frokostbuffet samt eftermiddagskaffe på andendagen. Dette koster fra 3232 kr. inkl. moms pr. person.

Har du brug for at leje lokaler til konference med overnatning i flere døgn, kan dette altid aftales nærmere.

Sådan booker du hos os

Du booker hos os ved at ringe til os på 47 53 00 07 eller ved at skrive til os gennem kontaktformularen på vores hjemmeside. Vi sørger altid for at rådgive dig til valg af det perfekte lokale til netop din konference, så du og dine deltagere får de bedst mulige betingelser for et succesfuldt og lærerigt ophold.