Teambuilding

På Bautahøj er naturen en vigtig medspiller og et naturligt midtpunkt. Bautahøj ligger direkte ned til Isefjorden og råder over 90.000 m2 park af den smukkeste danske natur i form af strand-, park- og skovarealer. Udsigten fra hotellet ud over Isefjorden beriger enhver sammenhæng.

Få et afbræk i den smukke natur
Brug omgivelserne til walk-and-talk under kurser, som kulisse for kreativ teambuilding eller som kærkommen opladning mellem mødepunkterne. Strand og vand er et udgangspunkt for utallige vandsportsaktiviteter. Skoven og park indbyder til orienteringsløb, rollespil, diverse boldspil og andre teamaktiviteter, som tilpasses hver enkelt arrangement.

Hvad med at starte dagen med zumba i det fri under åben himmel, yoga på stranden eller en tur på mountainbike i det kuperede terræn? Ring og hør nærmere!

Bautahøj tilbyder et hav af aktiviteter
Vores eget aktivitetsrum byder på flere muligheder for aktiviteter, som I kan lægge ind i jeres program som pauseaktivitet. I aktivitetsrummet finder du poolbord, bordfodbold, airhockey og ikke mindst Nintendo WII. Eller hvad med en indendørs vandaktivitet i vores swimmingpool og bagefter i opvarmet sauna?

Teambuilding i samspil med samarbejdspartnere
Bautahøj har en række dygtige og kompetente samarbejdsparternere, der bl.a tæller:

Ovenstående samarbejdspartnere tilbyder alle et stort udvalg inden for teambuildingsaktiviteter samt coaching og feedback til personlig udvikling.