Kursuslokaler med alsidige funktioner

Bautahøj Kursuscenter danner ramme for alle former for kurser. Du kan derfor leje et stort udvalg af kursuslokaler med forskellige indretninger, så du er sikker på at finde et lokale, der passer til den ønskede atmosfære for kurset. Uanset om du har brug for et afsides lokale ved stranden for ro, eller det hellere skal ligge så tilgængeligt som muligt, kan du finde det hos Bautahøj Kursuscenter.

Prisen for leje af kursuslokaler

Hos os kan du leje kursuslokaler på daglig basis med morgenmad, frokost og eftermiddagskaffe inkluderet for 838 kr. inkl. moms pr. person. Eller du kan leje lokalerne for et længere ophold med al forplejning, overnatning og brug af vores øvrige faciliteter. Prisen for dette starter ved 2400 kr. inkl. moms pr. person. Særligt ved sidstnævnte har du mulighed for at finde dig til rette og gøre kursuslokalet til dit eget i løbet af opholdet.

Find den rette stemning til dit kursus

Indretningsstilen varierer fra lokale til lokale, så du har mulighed for at finde et, der passer til netop din type kursus. Du er altid velkommen til at skrive til os via vores kontaktformular, eller du kan ringe på telefonnummer 70 88 58 01 for at høre mere om dine muligheder hos os.