Konferencelokaler i Nordsjælland

Flotte lokaler til konferencer

Hos Bautahøj Kursuscenter finder du konferencelokaler i forskellige afskygninger. Vores lokaler har plads til over 50 personer og egner sig derfor godt til større forsamlinger af mennesker. De er udstyret med alt det nødvendige AV- og IT-udstyr samt trådløs Wi-Fi-forbindelse. Du skal derfor blot sørge for at forberede dig til konferencen. Resten klarer vi.

Prisen for leje af konferencelokaler

Prisen på vores konferencelokale afhænger af, hvor længe du har brug for dem.

• Du kan leje dem til et dagsmøde fra kl. 9 til 17. Her får du morgenmad, stor frokost og eftermiddagskaffe med kage til en pris på 838 kr. inkl. moms pr. person.

• Vi tilbyder også konference med overnatning. Her indgår forplejning i form af morgenmad, frokost og to-retters middag. Derudover får du overnatning i enkeltværelse. Dette koster fra 2400 kr. inkl. moms pr. person.

Kontakt os for lokaleleje

Har du brug for at leje et af vores alsidige konferencelokaler, er du altid velkommen til at kontakte os på telefonnummer 70 88 44 87 eller via vores kontaktformular på hjemmesiden. Vi har et bredt udvalg af lokaler til forskellige behov og sørger for at finde det helt rette lokale til din konference.