Årets konferencecenter 2019

Årets konference center 2021

Den eftertragtede titel som Årets Konferencecenter 2019 og 2021 gik til det smukt beliggende Bautahøj i Nordsjælland. Branchesammenslutningen Danske Konferencecentre står bag den årlige kåring, der alene er baseret på gæsternes evalueringer.

Det er en af den slags priser, der plejer at fremkalde ekstra stolthed hos modtageren. Og direktør Jakob B. M. Andersen fra Bautahøj Kursuscenter og Hotel var ingen undtagelse, da han på Danske Konferencecentres generalforsamling modtog prisen som Årets Konferencecenter 2019 og 2021.

”Vi er pavestolte over kåringen til “Årets Konferencecenter 2019 og 2021”. En kæmpe tak til de 22 ja-hatte på Bautahøj, der dagligt giver sig fuldt ud for at skabe de optimale rammer for vores gæster.
Humor, tryghed og nærvær er nøgleordene, fingerspidsfornemmelse i praksis og indlevelse i den enkelte gæsts behov. En stor tak til vores skønne gæster, der har givet os denne fantastiske anerkendelse,” siger direktør Jakob Buus.

Gæsterne afgør kåringen
Og det behøver man ikke kun tage direktørens ord for. Kåringen bygger nemlig udelukkende på tusindvis af evalueringer, som gæsterne på de flere end 100 konferencecentre i sammenslutningen Danske Konferencecentre hvert år afleverer.

Udover konkrete bedømmelser af alt fra forplejning til faciliteter har gæsterne også mulighed for at tilføje personlige kommentarer til evalueringerne. Et kig i evalueringerne fra Bautahøjs gæster viser blandt andet:

“Absolut helt i top og en stærk rollemodel for, hvordan det bør være. Bautahøj er bestemt en perle – og en jeg ikke kendte til førhen. Selvom jeg har været på utrolig mange kursuscentre. Har bestemt lyst til at komme tilbage.”

“Vi følte os i helt trygge hænder, og det var tydeligt, at der var styr på alting. Desuden var det et plus, at alt kunne tilpasses i forhold til, hvad der passede bedst ind i vores program.”

“Bautahøj er en højdespringer blandt konferencesteder – og mit nye favoritkursussted. Alt spiller: Smukke omgivelser, lækker mad og imødekommende personale hele vejen rundt. Jeg glæder mig til vores næste ophold.”

Udvikling, der betaler sig
Direktør i Danske Konferencecentre Marlene H. Sylvester-Hvid glæder sig også på vegne af Bautahøj.

“Vi er en sammenslutning for de absolut bedste konferencesteder i Danmark uden for de store kæder, og i sådan en sammenslutning, skal en perle som Bautahøj naturligvis være med. Det er et kursus- og konferencecenter, der har udviklet sig markant i de senere år. Derfor er det også ekstra dejligt at se, at gæsterne kvitterer for udviklingen af både stedet og personalet ved at give så flotte evalueringer, som det er tilfældet for Bautahøj,” siger hun.

Om Bautahøj:

Bautahøj er opført i 1904 og har gennem historien været brugt som både sommerresidens, privatbolig og kursted, før det i 1955 blev omdannet til kursuscenter og hotel. I dag er Bautahøj bl.a. vært for både kurser, konferencer, selskaber, gourmet-arrangementer og intimkoncerter med kendte kunstnere.

Om Danske Konferencecentre:
Danske Konferencecentre driver både bookingservice på portalen dkbs.dk samt rådgivning, kurser og netværk for de flere end 100 møde- og konferencesteder, der er partnere i sammenslutningen. Danske Konferencecentres guld- og sølvpartnere er desuden medlemmer af den mødeindustriens verdensomspændende organisation, IACC (The International Association of Conference Centres).

For yderligere oplysninger se DanskeKonferencecentre.dk og kontakt gerne Marlene Horsbøl Sylvester-Hvid på mobil 26 77 18 32 eller Jakob Buus på mobil 30 48 97 86.

Årets konferencecenter 2019