Kurser og konferencer

Se vores Konferencebrochure her!

Bautahøj råder over 6 plenumlokaler og 23 grupperum samt kan huse op til 160 personer i samme konferencelokale i skønne omgivelser nær park og strand.

Fantastiske faciliteter

Hos Bautahøj er vi til for at støtte op om jeres formål, og vi sikrer, at jeres ophold fungerer bedst muligt. Vi tager os af det praktiske, så I kan holde fokus. Kerneydelser som av-udstyr og gratis, trådløst internet er naturligvis på plads.

Omgivet af natur

Vi inviterer jer til at boltre jer i vores 90.000 m2 park, på vores egen strand, sætte jer foran pejsen, tage en svømmetur i poolen eller træne i fitnessrummet. Endelig tilbyder Bautahøj gastronomi på højt niveau. Alt sammen kun 45 min. fra København.
Vi sidder altid klar til at svare jeres henvendelse på telefon 47 53 00 07, eller på mail reception@bautahoj.dk.

Det siger vores gæster

Vi har gennem tiden haft mange tilfredse gæster. Her er et lille udpluk af dem:

Vi talte faktisk om, at vi sjældent havde været et sted, hvor stemningen på den måde gennemsyrede arbejdspladsen. Alle medarbejdere virker til at være glade og stolte over arbejdet og arbejdspladsen. Det er svært at opnå, og rigtigt dejligt som kunde”.

Søren Bøgen Andersen, Delivery & Project Director fra Nordic Insurance Software.

“Jeg vil fremhæve intimiteten…man føler ikke man er på et stort og upersonligt sted. Man føler sig virkelig i centrum på den gode måde…..:-).”

Jeanette Dam fra DR.

“Det er altid en fornøjelse at afholder kurser og møder på BAUTAHØJ. Personalet gør deres yderste for, at alt fungerer under de professionelle rammer, dejlig mad for alle og pragtfulde omgivelser. Som ansvarlig for et arrangement, er det dejligt at opleve, at serviceniveauet er yderst tilfredsstillende”.

Joan Ahm, HR Manager fra Haldor Topsøe.